Notícies
Publicat el 6 de novembre de 2017
Reunió informativa sobre les obres de la Riera per als comerciants

El proper dimarts 7 de novembre tindrà lloc una reunió informativa sobre les obres de la Riera, que s’iniciaran properament, adreçada al sector comercial de la Riera. La reunió tindrà lloc a les 9 del vespre a la sala de plens de la masia Can Borrell.

A la trobada s’exposarà la data d’inici de les obres, els terminis d’execució i com s’han plantejat els canvis de la mobilitat i la càrrega i descarrega per als comerços, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties per a tothom. S’aprofitarà l’avinentesa per recordar als establiments que tinguin previst fer obres de connexió/renovació de clavegueram, o algun altre servei l'obra del qual pugui afectar la vorera un cop finalitzada, que ho facin saber per coordinar-ho amb els serveis tècnics i perquè es puguin executar les obres mentre la vorera estigui aixecada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^