Notícies
Publicat el 7 de novembre de 2017
El trenet d'Arenys de Munt torna per Sant Martí

Trenet per Sant MartíAquesta iniciativa de dinamització comercial i turística del municipi es realitzarà els dies 10 i 12 de novembre, en horari de 11 h a 15 h, per al recorregut urbà fins a la fira d'atraccions, i dissabte, 11 de novembre, amb el recorregut fins a Can Jalpí en ocasió dels concerts de l'Orquestra Maravella.

Estan previstes 2 parades per al recorregut dels dies 10 i 12 a plaça de l'Església (sortida) i zona de la fira d'atraccions situada al Torrent d'en Puig (arribada). Per al dissabte 11 de novembre, el trenet realitzarà el recorregut a partir de les 18.30 h, en direcció Castell Jalpí des de la plaça de l'Església; aquest trajecte està pensat per als veïns i veïnes que hagin adquirit entrades per al concerts de l'Orquestra Maravella (19.30 h i 23.00 h).

Els tiquets, que són gratuïts, només es podran adquirir als comerços d'Arenys de Munt i s'aconseguiran en el moment de fer compres de productes o serveis locals. Els veïns i veïnes que disposin de tiquets per al ball de l'Orquestra Maravella a Can Jalpí podran utilitzar el servei de franc el mateix dia 11 de novembre.

Els comerços que encara no disposin de material de difusió d'aquesta activitat i tiquets es poden adreçar a les oficines de Promoció Econòmica, c/ Sant Pau, de 9 a 14 h, 937937710, o bé sol·licitar-ho a l'ABIC.


MAPA DEL RECORREGUT (cliqueu sobre la imatge per descarregar el mapa en PDF)

Trajecte Trenet Sant Martí

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^