NotÝcies
Publicat el 14 de novembre de 2017
Decideix com invertir 175.000 € del Pressupost Municipal 2018
Els ve´ns i ve´nes d'Arenys de Munt poden votar mitjanšant formulari web o butlleta fins al dia 1 de desembre, que finalitza el termini de votacions

Pressupost Participatiu 2018
Pressupost Participatiu 2018

A partir del dia 14 de novembre fins a l'1 de desembre els ve´ns i ve´nes d'Arenys de Munt podran escollir, en la fase de votaciˇ del Pressupost Participatiu 2018, entre 54 projectes d’inversiˇ (poble i Ómbit territorial) i serveis mitjanšant el formulari al web municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot als ve´ns i ve´nes d’Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Per al Pressupost Participatiu del 2018 s'hi destinarÓ un import total de 150.000 € per a projectes d'inversions (poble i Ómbit terriorial) i 25.000 € per a propostes de serveis.

DesprÚs de la validaciˇ i valoraciˇ tŔcnica de les propostes rebudes, aquestes han quedat agrupades en 38 projectes d’inversiˇ i 16 projectes de serveis que es troben classificades en 12 grups. A diferŔncia d'altres anys, per a garantir un millor repartiment de les inversions, els projectes d'inversiˇ s'han dividit en projectes d'Ómbit general (poble) i projectes d'Ómbit terriorial de 4 zones d'actuaciˇ -nord, ponent, orient i migdia-.

De cada grup es pot seleccionar un projecte. Aquesta nova sistemÓtica de selecciˇ ha ampliat el ventall d'opcions respecte al procÚs de votaciˇ de l'any passat, que nomÚs permetia seleccionar 9 propostes (6 d’inversiˇ i 3 de serveis) davant les 12 propostes d'enguany (8 projectes d’inversiˇ i 4 projectes de serveis). El termini de votaciˇ finalitza el dia 1 de desembre.

TambÚ es pot votar mitjanšant les butlletes de participaciˇ, que es podran trobar al mateix Ajuntament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^