Notícies
Publicat el 14 de novembre de 2017
Decideix com invertir 175.000 € del Pressupost Municipal 2018
Els veïns i veïnes d'Arenys de Munt poden votar mitjançant formulari web o butlleta fins al dia 1 de desembre, que finalitza el termini de votacions

Pressupost Participatiu 2018
Pressupost Participatiu 2018

A partir del dia 14 de novembre fins a l'1 de desembre els veïns i veïnes d'Arenys de Munt podran escollir, en la fase de votació del Pressupost Participatiu 2018, entre 54 projectes d’inversió (poble i àmbit territorial) i serveis mitjançant el formulari al web municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot als veïns i veïnes d’Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Per al Pressupost Participatiu del 2018 s'hi destinarà un import total de 150.000 € per a projectes d'inversions (poble i àmbit terriorial) i 25.000 € per a propostes de serveis.

Després de la validació i valoració tècnica de les propostes rebudes, aquestes han quedat agrupades en 38 projectes d’inversió i 16 projectes de serveis que es troben classificades en 12 grups. A diferència d'altres anys, per a garantir un millor repartiment de les inversions, els projectes d'inversió s'han dividit en projectes d'àmbit general (poble) i projectes d'àmbit terriorial de 4 zones d'actuació -nord, ponent, orient i migdia-.

De cada grup es pot seleccionar un projecte. Aquesta nova sistemàtica de selecció ha ampliat el ventall d'opcions respecte al procés de votació de l'any passat, que només permetia seleccionar 9 propostes (6 d’inversió i 3 de serveis) davant les 12 propostes d'enguany (8 projectes d’inversió i 4 projectes de serveis). El termini de votació finalitza el dia 1 de desembre.

També es pot votar mitjançant les butlletes de participació, que es podran trobar al mateix Ajuntament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^