NotÝcies
Publicat el 14 de novembre de 2017
Decideix com invertir 175.000 € del Pressupost Municipal 2018
Els ve´ns i ve´nes d'Arenys de Munt poden votar mitjanšant formulari web o butlleta fins al dia 1 de desembre, que finalitza el termini de votacions

Pressupost Participatiu 2018
Pressupost Participatiu 2018

A partir del dia 14 de novembre fins a l'1 de desembre els ve´ns i ve´nes d'Arenys de Munt podran escollir, en la fase de votaciˇ del Pressupost Participatiu 2018, entre 54 projectes d’inversiˇ (poble i Ómbit territorial) i serveis mitjanšant el formulari al web municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot als ve´ns i ve´nes d’Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Per al Pressupost Participatiu del 2018 s'hi destinarÓ un import total de 150.000 € per a projectes d'inversions (poble i Ómbit terriorial) i 25.000 € per a propostes de serveis.

DesprÚs de la validaciˇ i valoraciˇ tŔcnica de les propostes rebudes, aquestes han quedat agrupades en 38 projectes d’inversiˇ i 16 projectes de serveis que es troben classificades en 12 grups. A diferŔncia d'altres anys, per a garantir un millor repartiment de les inversions, els projectes d'inversiˇ s'han dividit en projectes d'Ómbit general (poble) i projectes d'Ómbit terriorial de 4 zones d'actuaciˇ -nord, ponent, orient i migdia-.

De cada grup es pot seleccionar un projecte. Aquesta nova sistemÓtica de selecciˇ ha ampliat el ventall d'opcions respecte al procÚs de votaciˇ de l'any passat, que nomÚs permetia seleccionar 9 propostes (6 d’inversiˇ i 3 de serveis) davant les 12 propostes d'enguany (8 projectes d’inversiˇ i 4 projectes de serveis). El termini de votaciˇ finalitza el dia 1 de desembre.

TambÚ es pot votar mitjanšant les butlletes de participaciˇ, que es podran trobar al mateix Ajuntament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^