Notícies
Publicat el 15 de novembre de 2017
Mobilitat a la Riera durant les obres d'urbanització superficial

2017-11-14 Pla Mobilitat RieraS’han iniciat les obres d’urbanització superficial de la Riera des del rial Bellsolell fins abans del pont, una actuació que transformarà també la zona de davant de la plaça de l’Església i millorarà aquest centre neuràlgic i comercial, espai d’esbarjo i punt de trobada de la nostra vila. Durant les properes 31 setmanes es duran a terme les obres en diferents trams. La mobilitat i l’accessibilitat a tots els immobles estarà sempre garantida, però, pel que fa al trànsit amb vehicles, la planificació de la circulació contempla que des de l’entrada a la Riera des de la carretera C-61 es pugui circular fins al carrer Borrell i que l’entrada a la rambla Francesc Macià sigui pel rial Bellsolell. També s’ha modificat el control semafòric de la carretera C-61 per adaptar-lo a la nova mobilitat i perquè sigui més segur per a conductors i vianants.

L’obra s’ha iniciat a la zona de la plaça de l’Església per la vorera de davant de Can Matalí i a la zona de la parada del bus propera al pont. Aquesta parada s’ha hagut d’anul·lar, de manera que queda com a més propera la parada de la zona de l’antiga Creu Roja. La planificació de la mobilitat també preveu zones d’estacionament amb control horari i zones de càrrega i descàrrega properes a la zona on s’efectuen els treballs. També s’han habilitat punts específics per a la recollida de les escombraries, pel fet que la recollida porta a porta no es pot dur a terme en els trams afectats per les obres. El Pla de Circulació íntegre es pot consultar clicant aquí.

Des del govern municipal s’agraeix la comprensió del veïnat pels inevitables destorbs que provoquen les obres, i periòdicament s’anirà informant del grau d’execució dels treballs, dels calendaris previstos per als diferent trams, de com serà la mobilitat en el període de Nadal i de tots els temes que puguin ser d’interès per a la ciutadania. Per altra banda, l’Oficina d’Atenció de la Vila també atendrà qualsevol consulta relacionada amb el projecte d’urbanització superficial de la Riera.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^