NotÝcies
Publicat el 15 de novembre de 2017
Presentaciˇ del Pla d'inversions en els polÝgons d'Arenys de Munt

Trobada 28 de NovembreEl proper dimarts 28 de novembre, a 2/4 de 2 del migdia, a l’Era Restaurant, es celebrarÓ una jornada de presentaciˇ de les futures inversions 2018-2019 per al desenvolupament dels PolÝgons d'Activitat Econ˛mica d'Arenys de Munt.

En el marc d'aquest acte estÓ previst exposar als empresaris assistents les inversions previstes per als propers anys als PolÝgons d'Arenys de Munt en relaciˇ a infraestructures de telecomunicacions, mobilitat, xarxa d'abastament d'aigua i clavegueram. Aquesta jornada estÓ adrešada a totes les empreses d’Arenys de Munt per informar-les directament dels projectes d'inversiˇ industrial i per teixir complicitats entre els agents p˙blics i els privats, amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament econ˛mic del teixit productiu del municipi.

Per participar a la jornada, cal fer la inscripciˇ emplenant el formulari que es troba a la secciˇ activitat emprenedora del web municipal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^