Notícies
Publicat el 27 de novembre de 2017
Commemorat el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones 2017Aquest dissabte, 25 de novembre, a Arenys de Munt també es va commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, i una norantena d’arenyencs i arenyenques van sortir al carrer per seguir denunciant aquesta violència.

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones - premis concurs de relatsEs va iniciar la jornada amb el lliurament de premis del concurs de relats i microrelats de Donaviva i amb la lectura dels relats finalistes. Era la primera vegada que Donaviva impulsava aquesta iniciativa, que va comptar amb una nombrosa participació en les diferents modalitats, incloent-hi l'alumnat de l'Institut Domènec Perramon. Seguidament, davant la Casa Consistorial, es va fer la lectura del manifest institucional per part de l’alcalde, Joan Rabasseda, que va donar el tret de sortida a la marxa encapçalada amb la pancarta “Prou violència” fins a la plaça de l’Església.

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones - 2A l’arribada a la plaça, la coral infantil Els Rossinyols va cantar dos temes i van donar pas a la lectura del manifest del grup motor que organitzava l’acte. Aquesta lectura va culminar amb el minut de silenci acompanyat per la violoncel·lista que va tocar la peça “El cant dels ocells”. L’acte va culminar amb una coreografia del grup de l’Escola de Dansa La Riera i l'ofrena floral en memòria dels 91 feminicidis a l’Estat espanyol d’aquest 2017.

Les entitats que han participat en l’organització dels actes -Donaviva, Centre Moral, Dones de l’Esplai, Escola de Dansa la Riera- i el grup motor van recordar que no n’hi ha prou amb el 25 de novembre i van animar a què la lluita contra la violència envers les dones sigui constant i incansable cada dia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^