Notícies
Publicat el 30 de novembre de 2017
El 38è Premi per la Pau de l'Associació per a les Nacions Unides per al doctor Oriol Mitjà

38è Premi per la Pau - 1L’arenyenc Oriol Mitjà ha rebut el dimecres 27 el Premi per la Pau que concedeix l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE), guardó que ha estat lliurat per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. El jurat ha reconegut la tasca impulsada pel doctor Mitjà en l’àmbit de les malalties infeccioses i, en especial, la malaltia de pian. Aquest premi compta amb una dotació de 5.000 euros, aportats per la Diputació de Barcelona.

38è Premi per la Pau - 2El doctor Mitjà ha recordat durant el seu discurs el baix cost del tractament per a la malaltia del pian -un euro per cada nen- i l’ha emmarcat en la feina que queda per fer i en la reflexió que “és possible veure un món millor”. La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, a més de destacar la tasca que impulsa el jove metge d’Arenys de Munt, ha subratllat les polítiques de cooperació que es duen a terme des del món local.

Oriol Mitjà i l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, han posat en valor la solidaritat i el suport del poble d’Arenys de Munt en el projecte d’eradicació del pian, tant a nivell institucional com en les iniciatives d’entitats i associacions locals, que a través d’accions com la Paella Solidària i altres recapten fons per lluitar contra aquesta malaltia semblant a la lepra i que afecta uns cent mil nens cada any.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^