Notícies
Publicat el 30 de novembre de 2017
T-verda, la nova targeta per viatjar gratuïtament en transport públic durant 3 anys
L'AMTU, entitat a la que està associada l'Ajuntament d'Arenys de Munt, gestionarà la T-verda

T-verdaAmb l’objectiu d’afavorir la retirada de circulació dels vehicles més contaminants, les entitats consorciades a l’ATM, entre les quals hi ha l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), han posat en marxa un nou títol de transport: la T-verda. Els sol·licitants de la T-verda hauran d’haver desballestat un vehicle sense etiqueta ambiental i comprometre’s a no comprar-ne cap altre durant el temps de vigència de la targeta.

La T-verda permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT, viatjar il·limitadament i de manera gratuïta per un període de 3 anys en qualsevol servei de transport públic integrat de les 6 zones de l’ATM de Barcelona.

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) serà l’encarregada de gestionar i tramitar, per encàrrec de l’ATM, la nova targeta T-verda, fora de l’àmbit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (integrada per 36 municipis). Fins ara, l’AMTU ja gestionava per encàrrec també de l’ATM -entitat de la qual és membre- la sol·licitud de la targeta T-16 (abans T-12) per als nens i nenes residents a municipis de les corones 2, 3, 4, 5 i 6.

En el moment de la sol·licitud, la persona sol·licitant ha d’acreditar que està empadronada dins de l’àmbit de l’ATM de Barcelona i que ha desballestat, en els darrers 6 mesos, un vehicle de la seva titularitat sense etiqueta ambiental. També haurà de signar una declaració on es comprometi a no adquirir cap altre vehicle durant els 3 anys de vigència de la targeta.

Més informació a: https://t-verda.cat/#/public/t-verda

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^