NotÝcies
Publicat el 5 de desembre de 2017
Es distribueixen mil exemplars de L'Ajuntament Informa sobre la Riera

L'Ajuntament Informa Riera 11-2017L’Ajuntament Informa de novembre 2017 estÓ centrat en l’obra d’urbanitzaciˇ superficial de la Riera que s’estÓ executant actualment. Els mil exemplars impresos s’han distribu´t entre els ve´ns i ve´nes de la Riera, a botigues i locals comercials, i a l’Ajuntament. En aquest fulletˇ informatiu s’explica la durada prevista de les obres -31 setmanes-, del cost total de l’obra -1.349.644 €- i de la part que pagaran els propietaris dels immobles mitjanšant les contribucions especials -198.749 €-, de la planificaciˇ de la mobilitat, etc. Aquest Ajuntament Informa es pot descarregar Ýntegrament clicant aquÝ.

L’empresa que estÓ executant l’obra Ús Constructora Calaf SAU, la mateixa que va fer l’obra d’urbanitzaciˇ al tram entre el rial Bellsolell i la carretera de Torrentb˛. Constructora Calaf tambÚ ha adquirit el compromÝs de tenir present el teixit empresarial local i d’utilitzar el Servei Local d’Ocupaciˇ si necessita contractar personal.

El govern municipal editarÓ peri˛dicament L’Ajuntament Informa sobre les obres de la Riera per anar explicant el desenvolupament de les obres i el compliment del calendari previst. La lliša de la plaša de l’EsglÚsia i la vorera que estÓ actualment en obres estÓ previst que quedi enllestida abans de Nadal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^