Notícies
Publicat el 5 de desembre de 2017
Es distribueixen mil exemplars de L'Ajuntament Informa sobre la Riera

L'Ajuntament Informa Riera 11-2017L’Ajuntament Informa de novembre 2017 està centrat en l’obra d’urbanització superficial de la Riera que s’està executant actualment. Els mil exemplars impresos s’han distribuït entre els veïns i veïnes de la Riera, a botigues i locals comercials, i a l’Ajuntament. En aquest fulletó informatiu s’explica la durada prevista de les obres -31 setmanes-, del cost total de l’obra -1.349.644 €- i de la part que pagaran els propietaris dels immobles mitjançant les contribucions especials -198.749 €-, de la planificació de la mobilitat, etc. Aquest Ajuntament Informa es pot descarregar íntegrament clicant aquí.

L’empresa que està executant l’obra és Constructora Calaf SAU, la mateixa que va fer l’obra d’urbanització al tram entre el rial Bellsolell i la carretera de Torrentbò. Constructora Calaf també ha adquirit el compromís de tenir present el teixit empresarial local i d’utilitzar el Servei Local d’Ocupació si necessita contractar personal.

El govern municipal editarà periòdicament L’Ajuntament Informa sobre les obres de la Riera per anar explicant el desenvolupament de les obres i el compliment del calendari previst. La lliça de la plaça de l’Església i la vorera que està actualment en obres està previst que quedi enllestida abans de Nadal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^