Notícies
Publicat el 4 de desembre de 2017
Cafè Radars per reforçar i crear vincles socials

Logo RadarsEl passat mes de novembre el projecte Radars va engegar una nova activitat per reforçar i crear vincles socials entre usuaris, voluntaris i la comunitat que constitueix la xarxa social: el Cafè Radars. A partir de la necessitat de creació d’espais de relació i creació de vincles entre tots els usuaris, els membres de la Taula Radars van decidir impulsar una activitat més periòdica com a forma de crear i fiançar relacions, sempre treballant des de la prudència i respectant els criteris bàsics del projecte, que principalment són oferir un servei d’escolta activa i donar suport a la creació de vincles socials de les persones que viuen en una situació de soledat no volguda.

Cafè Radars - 1A partir d’aquí neix l’activitat anomenada “Cafè Radars”, que esdevé una trobada periòdica entre usuaris, voluntaris i xarxa, en els establiments adherits a la xarxa Radars, per compartir una tarda tot fent un refrigeri, les vivències i les històries d’un mateix i així poder conèixer poc a poc aquell que es troba en una situació semblant. El dimecres 29 de novembre es va realitzar la primera trobada, en dos grups i en dos espais de la xarxa Radars diferents: l’Esplai de Jubilats i el Cafè del Forn, al costat del Pi Gros.

Cafè Radars - 2Amb aquestes activitats, es crea i es va enfortint la xarxa que s’està aconseguint amb el projecte Radars, i poc a poc la gent s'hi va implicant, tot aportant una mica de la seva voluntat, per fer créixer les relacions socials que esdevenen des de la confiança i la complicitat humana. Tothom qui tingui interès a participar-hi o obtenir més informació es pot adreçar al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^