Notícies
Publicat el 4 de desembre de 2017
Cafè Radars per reforçar i crear vincles socials

Logo RadarsEl passat mes de novembre el projecte Radars va engegar una nova activitat per reforçar i crear vincles socials entre usuaris, voluntaris i la comunitat que constitueix la xarxa social: el Cafè Radars. A partir de la necessitat de creació d’espais de relació i creació de vincles entre tots els usuaris, els membres de la Taula Radars van decidir impulsar una activitat més periòdica com a forma de crear i fiançar relacions, sempre treballant des de la prudència i respectant els criteris bàsics del projecte, que principalment són oferir un servei d’escolta activa i donar suport a la creació de vincles socials de les persones que viuen en una situació de soledat no volguda.

Cafè Radars - 1A partir d’aquí neix l’activitat anomenada “Cafè Radars”, que esdevé una trobada periòdica entre usuaris, voluntaris i xarxa, en els establiments adherits a la xarxa Radars, per compartir una tarda tot fent un refrigeri, les vivències i les històries d’un mateix i així poder conèixer poc a poc aquell que es troba en una situació semblant. El dimecres 29 de novembre es va realitzar la primera trobada, en dos grups i en dos espais de la xarxa Radars diferents: l’Esplai de Jubilats i el Cafè del Forn, al costat del Pi Gros.

Cafè Radars - 2Amb aquestes activitats, es crea i es va enfortint la xarxa que s’està aconseguint amb el projecte Radars, i poc a poc la gent s'hi va implicant, tot aportant una mica de la seva voluntat, per fer créixer les relacions socials que esdevenen des de la confiança i la complicitat humana. Tothom qui tingui interès a participar-hi o obtenir més informació es pot adreçar al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^