Notícies
Publicat el 4 de desembre de 2017
Centenars d'arenyencs seran a la manifestació de Brussel·les el proper 7 de desembre

2017-12-07 Brussel·lesA la mobilització organitzada a la capital europea el proper dijous per interpel·lar directament la Unió Europea perquè es posicioni sobre l’empresonament dels polítics i els líders de l’ANC i d’Òmnium, hi participaran centenars de veïnes i veïns d’Arenys de Munt, que es desplaçaran a Brussel·les en tres autobusos -un dels quals organitzat per l’ANC d’Arenys de Munt- i també amb altres mitjans de transport.

La manifestació que organitzen l'ANC i Òmnium Cultural té el lema "Europe wake up! Help Catalonia", amb l'objectiu de pressionar la Unió Europea perquè "desperti" i doni una resposta clara sobre la situació política catalana actual, i defensi amb fermesa la democràcia, la llibertat i els drets fonamentals, drets que l’Estat espanyol ha violat repetidament i que les imatges del referèndum de l’1-O han internacionalitzat.

La marxa començarà al parc del Cinquantenari, al costat de l'avinguda de Tervueren, i acabarà a la plaça de Schuman, just davant de la seu de la Comissió Europea i el Consell de la Unió Europea, amb un gran acte polític.

L’ANC d’Arenys de Munt i l’Ajuntament han acordat un punt de trobada per a tota la gent que vulgui fer la marxa darrere la pancarta d’Arenys de Munt: la cantonada entre l'Avenue de la Renaissance i la Rue Hobbema. L’alcalde d’Arenys de Munt, que sempre s’ha manifestat a favor de la internacionalització del procés i ha atès nombrosos mitjans de comunicació internacional a la nostra vila, i el regidor Josep Manel Ximenis, també acompanyaran els veïns i veïnes d’Arenys de Munt a la manifestació a la capital europea.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^