Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 5 de desembre de 2017

Escorxador - 2Durant el 2016 es va dur a terme el Pressupost Participatiu, on el poble va votar, entre d’altres actuacions, la de “Millores a l’edifici Escorxador”, dotada amb 15.000 euros per invertir.

Durant aquest 2017 s’han anat fent les millores que es van proposar. Amb aquests 15.000 euros s’han realitzat diverses actuacions, entre elles la pintura de la façana amb una proposta decorativa, així com el repintat de la sala gran i el bar; també s’ha col·locat un retolat a la façana. Dins d’aquestes millores, s’ha dotat l’espai de la sala gran amb un equip audiovisual que consta de projector, pantalla, altaveus i focus per a l’escenari. Les finestres s’han dotat amb cortines ignífugues i atofades per poder fer projeccions durant el dia.

I, finalment, s’ha adquirit un futbolí, que era una de les demandes del jovent. Amb totes aquestes actuacions, més les de millora i manteniment que fa la brigada municipal, l’edifici de l’Escorxador s’ha consolidat com a espai referent per al jovent del municipi, amb Espai Jove i Punt d’Informació Juvenil, preparat per oferir una àmplia oferta d’activitats, tant educatives com lúdiques, adreçades al públic juvenil del municipi.

Escorxador - 1   Escorxador - 5   Escorxador - 6