Notícies
Publicat el 22 de desembre de 2017
Parc de Nadal "La Neula" i tallers infantils

Cartell Parc de NadalEl dimecres 27 de desembre es tornarà a celebrar el parc infantil de Nadal “La Neula”, a la plaça de l’Església, de les 10 del matí a la 1 del migdia. Com s’ha fet altres anys, s’hi instal·laran jocs infantils gegants per a totes les edats, es farà un taller de cuina i també hi haurà un espai lúdic pensat només per a nadons. Aquest any l’associació local Encirca’t oferirà diversos tallers de circ, com malabars, equilibris, trapezi, aeris o acrobàcia.

El dimecres 27 i el dijous 28 de desembre, de les 5 de la tarda a les 7 del vespre, es faran tallers infantils al Mercat Municipal, entre els quals hi haurà fabricació de fanalets, manualitats diverses relacionades amb el Nadal i construcció de malabars. A les 7 de la tarda es donarà berenar als nens i nenes que hi participin.

Parc de Nadal 'La Neula'Els tiquets per participar als diversos tallers, que són gratuïts, només es podran adquirir als comerços d’Arenys de Munt, i s'aconseguiran en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

Els comerços que encara no disposin de material de difusió d’aquesta activitat i tiquets es poden adreçar a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, telèfon 937937980.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^