Notícies
Publicat el 29 de desembre de 2017
Finalitza la primera fase de la campanya pintura de passos de vianants, i la instal·lació de noves pilones i reductors de velocitat
La millora dels elements de seguretat viaria, una prioritat.

Pintat de pas de vianantsAquesta primera fase d'actuació, que s'ha dut a terme a novembre i desembre, s'han pintat 28 pasos de vianants, substituït un centenar de pilones i instal·lat dos reductors de velocitat a carrer de la Rasa i Enric Morera. Durant el primer trimestre del 2018 s'executarà una segona fase de renovació d'elements de seguretat viària.

La campanya de pintura dels 28 passos de vianants i altres senyals horitzontals, s'ha dut a terme en el nou format, molt més visible, en blanc sobre un fons vermell i amb pintura antilliscant. El centenar de pilones instal·lades a la carretera C61 són homologades i substitueixen les antigues que eren baixes i no complien normativa. Pel que fa als elements reductors de velocitat, s'han instal·lat dos de nous, del tipus, "coixí berlines", al carrer de la Rasa i Enric Morera.

Carrer de la Rasa amb reductor de velocitat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^