Notícies
Publicat el 3 de gener de 2018
Pressupost Participatiu 2018: la participació més alta en 4 anys i un 62% més de recursos econòmics per desplegar els projectes aprovats

Logo participacióEn aquest quart any de procés participatiu que es porta a terme a Arenys de Munt s’han registrat 407 vàlids dels 410 rebuts. El valor total dels projectes d'inversió i serveis suma 216.500 €. Tot un rècord de dotació pressupostària compromesa amb processos participatius, un dels més elevats del país en relació al seu pes espefífic sobre el global del pressupot municipal.

Els resultats definitius de les propostes aprovades estan identificats a continuació de manera gràfica. També podem trobar les dades comparatives en relació a participació i despesa compromesa amb el Pressupost Participatiu. Les infografies permeten decarregar-se les dades en format obert.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^