Notícies
Publicat el 10 de gener de 2018
Quatre sol·licituds d'ajut per al pagament del lloguer per a l'emancipació dels joves en la primera convocatòria d'aquesta línia d'ajudes a Arenys de Munt

Ajuts al lloguer per a jovesAmb l'objectiu d’ajudar a l'emancipació dels joves, en 1a convocatòria de la nova línia de subvencions, que acaba de finalitzar, l'ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut quatre sol·licituds de joves del municipi. Aquestes ajudes sumen un impor màxim de 2.400 € per beneficiari.

Aquesta nova nova línia de subvencions es va crear amb l'objectiu de donar ajudes directes destinades al suport econòmic per al pagament del lloguer de l'habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Arenys de Munt. L'import de la subvenció és l'equivalent al 50% de la quota de  lloguer, amb una percepció màxima mensual de 200 €, i  la durada màxima de la concessió de l’ajut és d'un any, la qual cosa representa un import màxim de 2.400 € per cada beneficiari.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^