Notícies
Publicat el 17 de gener de 2018
Durant aquest trimestre ja es pot sol·licitar la bonificació en el rebut de l'aigua

Aigües d'ArenysFins a finals del mes de març, les unitats familiars que no arribin en ingressos al salari mínim interprofessional, podran sol·licitar la bonificació. L'ajuda consisteix en una reducció del 50% en la quota fixa i pel que fa a la quota de subministrament la reducció és del 50% en el primer tram i del 25% en el segon. En el cas de nous subministraments, l’ajuda serà pels drets de connexió i de clavegueram.

Se'n pot beneficiar aquella persona amb un sou màxim de 858 euros en 12 pagues o 735 euros en 14 pagues. En el cas de que siguin dues persones o més, es té en compte la suma dels sous i els imports varien. L'any 2016 van demanar l’ajuda 53 persones mentre que el nombre de peticions es van reduïr l'any 2017 amb 37 sol·licituts. Aquelles persones que van rebre aquesta ajuda l’any passat, han de tornar-la a demanar. Per a més informació us podeu adreçar a les oficies d’Aigües d’Arenys els dies feiners de 9 a 14h.

Font: Ràdio Arenys de Munt

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^