Notícies
Publicat el 19 de gener de 2018
Substitució de dos plàtans a l'entrada de la Riera

Substitució arbresS'ha modificat lleugerament el projecte de la urbanització superficial de la Riera que s'està executant, a la zona de la parada del bus, per tal que només sigui necessari substituir dos plàtans en comptes del quatre previstos inicialment.

En aquesta zona d'entrada a la Riera des de la carretera C-61, els arbres existents dificulten de les escales d'accés a la parada del bus i l'emplaçament dels murs. Per aquest motiu dos dels plàtans canviaran d'emplaçament. Avui divendres es procedirà a la tala de dos dels arbres i, un cop finalitzada la urbanització d'aquest tram de Riera, es replantaran dos exemplars de la mateixa espècie.

En els propers dies, també s'actuarà en el tros de lliça adjacent a la façana de Can Matalí, de manera que s'incrementarà l'espai per a les escales d'accés a  la plaça de l'església i es contribuirà a donar continuïtat a l'espai entre la plaça i la Riera.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^