Notícies
Publicat el 19 de gener de 2018
L'Institut Domènec Perramon celebra el Dia Europeu de la Mediació

Dia Europeu de la Mediació Institut - 1El passat 17 de gener, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació, l’equip de mediació de l’Institut Domènec Perramon, format per alumnes, professors i els mediadors municipals, va organitzar una activitat per a tots els cursos, tant de primer cicle com de segon, per tal que cada classe pogués pensar i formular propostes per a la resolució positiva de situacions de conflicte actuals en el seu entorn immediat i també a nivell nacional i internacional.

Dia Europeu de la Mediació Institut - 2L’activitat va acabar amb un acte simbòlic en què van participar tots els alumnes. En aquest acte es van llegir les propostes de totes les classes, que posteriorment es van lligar a un globus d’heli i que simbòlicament es van deixar anar com a missatges que volien enviar al món.

Dia Europeu de la Mediació Institut - 3Alguns exemples de missatges i propostes són: “És el cor i no la pell”, “L’arma més forta és la paraula”, “Instituïm una democràcia real”, “Sabem que la resposta no és la violència”, “Fem la pau, que si no el món cau”, “Per poder-ho acabar, s’ha d’intentar. Perquè la igualtat és per sempre i ningú ens pot parar!”.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^