Notícies
Publicat el 22 de gener de 2018
Contractació de dues persones mitjançant plans d'ocupació

Inserció laboralEl proper 29 de gener començaran a treballar per a l’Ajuntament dues persones contractades pel Consell Comarcal del Maresme. La subvenció que permet aquesta contractació és el Programa de Formació i Treball del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC).

Els candidats s’han seleccionat de les llistes de persones triades per l’Oficina del SOC de Premià de Mar en funció d’acomplir els requisits del col·lectiu i de feina preferent. Les entrevistes de selecció es van realitzar el dia 10 de gener.

Els participants seleccionats són dues persones aturades del municipi inscrites al SOC majors de 55 anys que no cobren cap prestació i aturades de llarga durada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^