Notícies
Publicat el 23 de gener de 2018
Finalitzen les actuacions a la via pública al barri de Sant Carles

Actuacions a la via pública Sant Carles - 1El dilluns 22 de gener van finalitzar les actuacions de calçada, pintura i accessibilitat al barri de Sant Carles. Dins d'aquesta actuació, s'ha procedit a donar amplada i accessibilitat a algunes voreres, i també s'ha aplicat un nou asfalt a la calçada i la pintura viària, adequant els passos de vianants a la nova estètica vermella i blanca amb pintura antilliscant.

Aquestes actuacions han afectat principalment la cruïlla del rial Pasqual i l'avinguda Sant Carles.

Actuacions a la via pública Sant Carles - 2També s'han repassat algunes zones de formigó en mal estat i l'entrada del passatge Jaume I.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^