Notícies
Publicat el 24 de gener de 2018
El Consell del Poble proposa tres línies de treball al govern municipal: funcionament de la piscina municipal, Esplai de la gent gran i civisme
El Consell del Poble es tornarà a reunir el proper mes d´abril, sessió en la que el govern municipal passarà comptes sobre el seguiment de les línies de treball proposades ahir.

Consell del PobleLa primera sessió de l’any 2018 del Consell del Poble s'ha dut a terme el dimarts 23 de gener, i  s'ha posat en marxa la nova dinàmica de funcionament del Consell del Poble acordada en la reunió anterior. Els membres no polítics del Consell han proposat tres línies de treball que han identificat  com a importants per a millorar la vida col·lectiva a Arenys de Munt, línies relacionades amb el funcionament de la piscina municipal, l’Esplai de la gent gran i el civisme. Un cop aquestes propostes han estat debatudes i aprovades pel plenari del Consell del Poble, el govern municipal ha agafat el compromís de treballar-les amb el conjunt d’actors implicats i fer-ne retorn a la propera sessió del Consell, que se celebrarà durant el mes d’abril. 

Els altres temes que s’han tractat en la reunió del Consell del Poble han estat principalment el seguiment del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019, que a començament de l’any 2018 té un grau d’execució del 65,2%, amb 148 objectius assolits completament, i la presentació de la proposta de Pressupost 2018, que ascendirà a 8,97 milions d’euros amb un elevat import destinat a inversions. Tant sobre el grau de compliment del PAM2015-2019 com del Pressupost 2018 el govern municipal publicarà informació detallada properament.

L'activitat del Consell del Poble s'ha reprès,  a l'igual que el conjunt d’òrgans municipals després d'uns mesos d'aturada arran de les primeres detencions de presos polítics. El consistori arenyenc continuarà posant de manifest l’excepcionalitat política en que es troba Catalunya per altres vies, i ha reprès activitats aturades per a què no se’n ressenti més el funcionament dels òrgans de participació i de debat polític municipal.

El govern municipal agraeix l’interès dels més dels quinze membres del Consell del Poble que han participat en aquesta primera reunió del 2018 i torna a fer una crida als arenyencs i arenyenques interessats a formar-ne part per a què s’incorporin a les properes sessions, amb la voluntat d’impulsar la dinamització d’aquest òrgan que pot ser molt útil en la presa de decisions col·lectives. D’aquestes qüestions  també se n’informarà a través de l’emissora de ràdio local.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^