Notícies
Publicat el 26 de gener de 2018
Crida a la participació al Consell del Poble a través del web municipal i l'emissora de ràdio local

Crida a la participació al Consell del PobleEl Consell del Poble d’Arenys de Munt, l'òrgan de participació on representants de la ciutadania debaten amb responsables polítics i tècnics municipals els assumptes públics del poble, ha començat una nova dinàmica en la que prioritza clarament la veu dels membres no polítics del Consell.

La finalitat del Consell del Poble és debatre, fer propostes i assessorar els poders públics municipals, i implicar de la millor manera possible el conjunt d'agents institucionals i individuals en la vida col·lectiva d’Arenys de Munt per tal de potenciar la màxima participació en el futur de la vila. En el web municipal s’ha obert un apartat específic perquè s’inscriguin al Consell del Poble persones interessades a títol individual o com a membres d’una entitat o d’un consell sectorial.

Per altra banda, a Ràdio Arenys de Munt, quatre representants del Consell del Poble han explicat la seva experiència, les seves propostes i la seva visió sobre aquesta nova etapa del Consell. I també han fet una crida perquè altres arenyencs i arenyenques no vinculats directament a les forces polítiques locals s’animin a formar part d’aquest consell, que es tornarà a reunir el proper mes d’abril. Poc després de l'emissió del programa de ràdio, ja s'han registrat les primeres inscripcions de nous membres del Consell del Poble.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^