Notícies
Publicat el 26 de gener de 2018
L'Ajuntament d'Arenys de Munt invertirà més de mig milió d'euros en el polígon industrial Torrent d'en Puig en el bienni 2018-2019

Inversió polígon industrial Torrent d'en Puig - 1Amb l’objectiu de modernitzar i fer més competitiu el sector industrial local, l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha desenvolupat un pla d’inversions per executar els anys 2018 i 2019. Per assegurar el finançament d’aquest projecte, s’ha sol·licitat una subvenció de 125.000 € a la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa Complementari de Modernització de Polígons.

Inversió polígon industrial Torrent d'en Puig - 2L’atorgament d’aquesta subvenció contribuirà a la implementació de les accions del “Pla Director de Desenvolupament Local” que es va aprovar conjuntament amb Sant Iscle de Vallalta l’any 2016, que defineix unes línies estratègiques per a la millora del teixit productiu i que contempla la necessitat d’inversions i millores en els polígons del municipi.

Inversió polígon industrial Torrent d'en Puig - 3El Pla d’inversions per als polígons industrials d’Arenys de Munt 2018-2019 es va presentar al Restaurant L’Era a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Josep Sànchez, acte que va comptar amb l’assistència de 30 empreses ubicades al polígon.

Les actuacions previstes per executar enguany al Polígon Torrent d’en Puig, per a les que s’ha demanat suport econòmic a la Diputació de Barcelona, es poden classificar en tres línies d’actuació:

  • Infraestructures hidràuliques; construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella, renovació dels embornals, renovació de la xarxa d’aigua potable al passeig Jalpí, construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella i instal·lació de nous hidrants.
  • Enllumenat i fibra òptica; desplegament de fibra òptica de comuns a les zones sense cobertura del polígon, renovació de punts de llum amb millora de l’eficiència energètica.
  • Vies públiques i mobilitat; urbanització i consolidació de la zona verda a l’entrada del Torrent d’en Puig, arranjament del carrer Pla de Cadellans.

El desplegament del Pla d’inversions als polígons industrials d’Arenys de Munt respon al compromís polític assumit en el PAM (Pla d’Actuació Municipal 2015-2019):

  • Augmentar la competitivitat dels polígons industrials d'Arenys de Munt aprofitant estratègies mancomunades a nivell comarcal.
  • Dotar el Polígon Industrial Torrent d'en Puig d'entrades i sortides que facilitin la mobilitat del transport de mercaderies.
  • Impulsar l'arribada de la fibra òptica als polígons industrials.
  • Instal·lar xarxa de clavegueram que manca al polígon del Torrent d'en Puig.
  • Millorar infraestructures d’aigua i clavegueram als polígons industrials.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^