Notícies
Publicat el 29 de gener de 2018
L'Ajuntament exigeix a MásMóvil resoldre les incidències provocades als veïns o se suspendrà la llicència per desplegar fibra a Arenys de Munt
Es recomana al veïnat afectat formalitzar queixa a l'OAV. Ja s'han recollit 6 queixes, que s'han traslladat a l'operadora de telecomunicacions.

FibraEl desplegament de la fibra òptica per part de l’empresa MásMóvil continua generant queixes per part del veïnat. L'Ajuntament ha traslladat sis queixes a l'operadora perquè les resolgui aquesta mateixa setmana, doncs si es mantenen les incidències se suspendrà la llicència per actuar a la via pública; es recorda que sense permís dels veïns l'operadora no pot instal·lar fibra a les façanes particulars.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt recomana al veïnat afectat que traslladi les seves queixes mitjançant instància a l’Oficina d’Atenció a la Vila detallant les afectacions i adjuntant una imatge de la façana afectada. Aquestes queixes es traslladaran a l’empresa per revertir l’actual situació. En aquests moments s’han detectat sis incidències, però és previsible que n'hi pugui haver més, per això és important que aquestes es formalitzin a l’OAV, doncs permetrà pressionar l’empresa per prendre mesures correctores o, en tot cas, suspendre el permís per actuar a la via pública per part de l'operadora si continua afectant veïns i veïnes d'Arenys de Munt. De les queixes tramitades, cinc han estat per la manca de permís de la propietat per instal·lar el cablejat i una per malmetre instal·lacions existents.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^