Notícies
Publicat el 29 de gener de 2018
Recent parada cardiorespiratòria d'un vilatà d'Arenys de Munt

Plànol Arenys de Munt - Desfibril·ladorsEl passat divendres 26 de gener, un vilatà d'Arenys de Munt va patir una PCR (parada cardiorespiratòria). La ràpida intervenció de dues infermeres que estaven en el lloc del succés i la rapidesa de la policia, que va fer arribar el DEA (Desfibril·lador Automàtic Extern), van salvar la vida d’aquesta persona.

Des del govern d'Arenys de Munt volem insistir en la importància de la formació en RCP (reanimació cardiopulmonar) i maneig del DEA, que s'imparteix de forma gratuïta per part de l'Ajuntament durant tot l'any i que pot salvar vides.

La Regidoria de Sanitat vol recordar a tots els vilatants que el nostre poble està cardioprotegit des de fa 4 anys, amb DEA ubicats a tot el poble (vegeu plànol), i als vehicles de la policia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^