Portada · El poble · Llocs d'interès
Llocs d'interès

Arenys de Munt agrupa tot un conjunt de llocs d'interès que visitar:


La Riera

La RieraLa Riera constitueix la columna vertebral d'Arenys de Munt. A aquesta van a parar, com si de nervis es tractés, tot un entramat de rials i torrents. És el resultat de l'acció de la peculiar climatologia de la zona sobre el terreny de granits i terrer.

Als seus laterals hi ha ubicats un munt de comerços i restaurants on poder trobar tot el que es vulgui i degustar bons plats de menjar casolà.
Can Jalpí i l'Arbre de Gernika

Can JalpíEl castell de Can Jalpí i els seus jardins constitueixen un dels principals símbols d’Arenys de Munt. Construït entre finals del segle XIX i principis del segle XX, va ser el resultat de les dèries i excentricitats d’un noble, que va decidir transformar el vell casal del poble en un castell medieval amb tot tipus de luxes.

Actualment és un impressionant espai on poder visitar el castell, els seus jardins i on es troba un restaurant. També es duen a terme diferents esdeveniments, com el Festival de Música Clàssica Santa Florentina, que té lloc cada estiu.
Parc del Montnegre i el Corredor. Centre d'informació

Parc del Montnegre i el CorredorEl Centre d´Informació d´Arenys de Munt és un equipament del Parc del Montnegre i Corredor, inaugurat l´any 1998 en conveni amb l´Ajuntament d´Arenys de Munt, i recentment renovat i ubicat en un nou emplaçament.

En aquest punt es pot obtenir orientació i informació referent al parc i és un punt d'acollida de nous visitants.
Col·lecció de Fauna Vertebrada Jordi Puigduví

Col·lecció Jordi PuigduvíL´exposició permanent de l´espai Can Jalpí, Col·lecció d´ocells del Montnegre i el Corredor mostra un apropament a les aus més representatives de la serralada del Montnegre i el Corredor i de la plana de la riera d´Arenys.

La col·lecció porta el nom de Jordi Puigduví, veí d´Arenys de Munt, que amb tenacitat i treball va fer possible aquest fons museístic, considerat un dels més importants de Catalunya gràcies a la varietat que conté i al nombre d´exemplars conservats.

^