Notícies
Publicat el 30 de gener de 2018
Campanya de Seguretat Alimentària

Campanya de Seguretat AlimentàriaDurant el mes de gener s’ha iniciat la Campanya de Seguretat Alimentària, i fins a finals de març, a la sala de reunions del pavelló del Torrent d’en Terra, s’impartirà un cicle de ponències-tallers sobre alimentació saludable i nutrició esportiva. Aquestes xerrades van destinades tant a entrenadors com a coordinadors, esportistes, pares i mares dels clubs i entitats esportives del municipi interessats a millorar l’alimentació enfocada al món de l’esport. Aniran a càrrec de Gemma Miñarro Serradell, tècnica superior en dietètica, amb un postgrau de la UB en nutrició esportiva i llicenciada en ciències de l'activitat física i l'esport.

Els objectius principals d'aquesta campanya, promoguda per la Regidoria d’Esports, Sanitat i Gent Gran, són promoure els hàbits alimentaris saludables i conscienciar de la importància de portar una bona alimentació en la pràctica esportiva, posant de manifest els beneficis i els riscos associats si ho fem inadequadament, a més d’oferir coneixements i facilitar eines per potenciar l’adquisició dels bons hàbits alimentaris abans, durant i després de la pràctica esportiva.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^