Notícies
Publicat el 30 de gener de 2018
Convocat el Consell de Comunicació per al dimecres 21 de febrer

Consell de ComunicacióEl dimecres 21 de febrer tindrà lloc el Consell Municipal de Comunicació. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la Masia de Can Borrell i és una sessió oberta a tota la ciutadania.

A l’ordre del dia s’hi inclou la presentació del nou director de Ràdio Arenys de Munt i l’exposició del PRAM, el projecte per a l’emissora de ràdio entre 2017 i 2020. També referent a l’emissora municipal, es debatrà la creació del Consell Assessor de Ràdio Arenys de Munt.

En un altre àmbit es parlarà de l’estat d’execució del pressupost de l’àrea de Comunicacions del 2017 i la presentació del nou pressupost per a aquest 2018. Altres mitjans dels quals s’informarà al Consell de Comunicació són l’aplicació Munni i la Revista Amunt Arenys.

Al final hi haurà torn obert de paraules entre els assistents. Aquells que desitgin fomar-ne part com a membres permanents s'hi poden inscriure al següent formulari.


Per inscriure-s'hi i participar al Consell podeu omplir el formulari següent:

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^