Notícies
Publicat el 5 de febrer de 2018
El Projecte Radars segueix creixent i consolidant-se

Projecte RadarsLa realitat del Projecte Radars és evident: segueix creixent i la comunitat social es consolida. El nombre de persones grans adherides al projecte ha augmentat a 37; la seva entrega i participació a les activitats proposades demostra que tot el que s’està construint és del seu interès.

Gràcies a l’activitat del Cafè Radars, una trobada periòdica entre usuaris i voluntaris, s’està creant un vincle social fort, on a través de l’escolta activa s’aconsegueix congeniar diferents punts de vista i crear vincles entre ells. Així doncs, un dels objectius clau del projecte, que és construir una xarxa social entre les persones grans i el seu entorn, està esdevenint una realitat.

Radars segueix endavant, amb ganes de seguir creixent i pensant noves formes d’arribar a les persones grans per tal de pal·liar els efectes de les diferents soledats i així ajudar en el  seu benestar personal i social.
 
Si teniu interès a participar-hi o voleu més informació, podeu escriure a l’adreça radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^