Notícies
Publicat el 5 de febrer de 2018
El Projecte Radars segueix creixent i consolidant-se

Projecte RadarsLa realitat del Projecte Radars és evident: segueix creixent i la comunitat social es consolida. El nombre de persones grans adherides al projecte ha augmentat a 37; la seva entrega i participació a les activitats proposades demostra que tot el que s’està construint és del seu interès.

Gràcies a l’activitat del Cafè Radars, una trobada periòdica entre usuaris i voluntaris, s’està creant un vincle social fort, on a través de l’escolta activa s’aconsegueix congeniar diferents punts de vista i crear vincles entre ells. Així doncs, un dels objectius clau del projecte, que és construir una xarxa social entre les persones grans i el seu entorn, està esdevenint una realitat.

Radars segueix endavant, amb ganes de seguir creixent i pensant noves formes d’arribar a les persones grans per tal de pal·liar els efectes de les diferents soledats i així ajudar en el  seu benestar personal i social.
 
Si teniu interès a participar-hi o voleu més informació, podeu escriure a l’adreça radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^