Notícies
Publicat el 6 de febrer de 2018
Acord per aprovar el Pressupost Municipal 2018

Ajuntament d'Arenys de MuntEl Govern Municipal -ERC- i la CUP -Josep M. Ximenis i Esther Sànchez-, després de diverses trobades de debat i treball en comú, han assolit un acord per aprovar el Pressupost Municipal 2018. Aquest pacte que respon a la voluntat manifestada per les forces sobiranistes a l’Ajuntament d’Arenys de Munt a la necessitat de col·laboració, en el context actual de repressió política per part de l'Estat i els partits que els donen suport amb l'aplicació de l'article 155.

Aquest pacte permetrà reforçar el servei de neteja, atacar l'incivisme amb noves campanyes i major control -ADN animals de companyia- i millorar la participació en els consells municipals; així també es podran desplegar noves polítiques compartides d'habitatge, comerç i medi ambient.  En l'àmbit de les inversions destaquen petites actuacions per al manteniment de les vies públiques i el camp de futbol, l'obra d'accessibilitat al cementiri, senyalització de camins i inversions en enllumenat fotovoltaic.

Més enllà de la millora en la dotació pressupostària, s'ha acordat treballar de manera transversal per a desenvolupar diferents projectes d'interès social, econòmic i estratègic: nova guingueta a Can Jalpí, senyalització de camins, projectes per a dinamitzar el comerç local, el desenvolupament de la policia de barri i el banc de terres, entre els més destacats.

Fruit de l'acord es contemplen estratègies amb visió de futur: estudi per a la viabilitat per a la introducció de la biomassa per a calefacció en un equipament municipal, noves inversions per a millorar l'eficiència de la xarxa d'abastament d'aigua, gestió de la brossa i el manteniment de l'enllumenat, així com continuar avançant en la municipalització de serveis a GUSAM.

Amb l’objectiu de teixir complicitats amb les forces sobiranistes, el govern municipal també ha negociat el pressupost amb el PDeCAT, a qui ha donat garantia d’avançar en les obres de la Riera. En aquest sentit, es continuarà treballant per arribar a acords amb les forces sobiranistes en àmbits d’interès comú.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^