Notícies
Publicat el 6 de febrer de 2018
Contacte de MásMóvil per fer reclamacions

FibraL’empresa MásMóvil ha posat a la disposició del veïnat afectat mòbil i correu electrònic per a comunicar incidències: reclamacionsmasmovil@zenerlan.com / 610508092.

A banda d’això, les queixes també es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció a la Vila de l’Ajuntament (horari de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda).

Es recorda que, sense permís dels veïns, l'operadora no pot instal·lar les caixes d’interconnexió de fibra a les façanes particulars.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^