Portada Ě Comunicaciˇ i Noves Tecnologies Ě Queixes MßsMˇvil
Queixes MßsMˇvil
Centralitzaciˇ de queixes pel desplegament de la fibra per part de MßsMˇvil

FibraEl desplegament de la fibra ˛ptica per part de l’empresa MßsMˇvil estÓ generant queixes per part del ve´nat afectat per la manca de permÝs de la propietat per instalĚlar el cablejat, i en altres casos per malmetre instalĚlacions privades ubicades a les fašanes. Es recorda als ve´ns que una empresa privada no pot actuar sense consentiment de la propietat.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt recomana al ve´nat afectat que traslladin les seves queixes mitjanšant instÓncia a l’Oficina d’Atenciˇ de la Vila detallant les afectacions i adjuntant una imatge de la fašana malmesa. Aquestes queixes es traslladaran a l’empresa per revertir l’actual situaciˇ. En aquests moments s’han detectat 3 incidŔncies per˛ Ús previsible que hi puguin haver-ne mÚs, per aix˛ Ús important que aquestes es formalitzin a l’OAV doncs permetrÓ pressionar a l’empresa per prendre mesures correctores.


Contacte de MßsMˇvil per fer reclamacions

FibraL’empresa MßsMˇvil, que estÓ fent el desplegament de la fibra ˛ptica a Arenys de Munt, ha posat a la disposiciˇ dels vilatans un telŔfon i un correu electr˛nic de contacte per fer reclamacions o comunicar incidŔncies: reclamacionsmasmovil@zenerlan.com / 610508092.

A banda d’aix˛, les queixes tambÚ es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenciˇ a la Vila de l’Ajuntament (horari de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matÝ a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda).

Es recorda que, sense permÝs dels ve´ns, l'operadora no pot instalĚlar les caixes d’interconnexiˇ de fibra a les fašanes particulars.

^