Notícies
Publicat el 9 de febrer de 2018
Celebrat el Consell de Cultura

Plaça nova de Can BorrellEl passat dimecres 7 de febrer va tenir lloc el Consell de Cultura, on van participar una vintena de persones. S'hi va presentar el projecte d’urbanització del solar lal costat de Can Borrell, on es col·locarà un escenari en diferents nivells i s’enjardinarà. També es va informar de les actuacions fetes a Can Borrell, tant a l’interior com a l’exterior, gràcies als 45.000 € del pressupost participatiu del 2017.

Es va informar que en el darrer Ple es va aprovar la creació de la Comissió de Memòria Històrica, i que properament es convocarà la primera reunió per començar a treballar i traçar les línies de treball de manera conjunta.

Es va presentar la programació cultural de l’any 2018 i també es va presentar el nou cicle de concerts Essencials, mancomunat amb els pobles veïns (Sant Cebrià de Vallalta, Canet, Sant Pol i Arenys de Mar).

Centre cívicAl Consell també es va parlar sobre la construcció del centre cívic, que s’iniciarà a mitjans d’aquest any i que s’ubicarà a l’antiga fàbrica de Fernando Soler. Aquest centre cívic dignificarà i dinamitzarà el teixit associatiu, cultural i educatiu d’Arenys de Munt, i dotarà el poble d’un equipament imprescindible, modern i adequat a les noves dinàmiques socials del segle XXI.

Finalment, la regidora de Cultura va informar que el pressupost d’enguany ha augmentat la partida de Cultura en 58.245,85 €.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^