NotÝcies
Publicat el 9 de febrer de 2018
Celebrat el Consell de Cultura

Plaša nova de Can BorrellEl passat dimecres 7 de febrer va tenir lloc el Consell de Cultura, on van participar una vintena de persones. S'hi va presentar el projecte d’urbanitzaciˇ del solar lal costat de Can Borrell, on es colĚlocarÓ un escenari en diferents nivells i s’enjardinarÓ. TambÚ es va informar de les actuacions fetes a Can Borrell, tant a l’interior com a l’exterior, grÓcies als 45.000 € del pressupost participatiu del 2017.

Es va informar que en el darrer Ple es va aprovar la creaciˇ de la Comissiˇ de Mem˛ria Hist˛rica, i que properament es convocarÓ la primera reuniˇ per comenšar a treballar i trašar les lÝnies de treball de manera conjunta.

Es va presentar la programaciˇ cultural de l’any 2018 i tambÚ es va presentar el nou cicle de concerts Essencials, mancomunat amb els pobles ve´ns (Sant CebriÓ de Vallalta, Canet, Sant Pol i Arenys de Mar).

Centre cÝvicAl Consell tambÚ es va parlar sobre la construcciˇ del centre cÝvic, que s’iniciarÓ a mitjans d’aquest any i que s’ubicarÓ a l’antiga fÓbrica de Fernando Soler. Aquest centre cÝvic dignificarÓ i dinamitzarÓ el teixit associatiu, cultural i educatiu d’Arenys de Munt, i dotarÓ el poble d’un equipament imprescindible, modern i adequat a les noves dinÓmiques socials del segle XXI.

Finalment, la regidora de Cultura va informar que el pressupost d’enguany ha augmentat la partida de Cultura en 58.245,85 €.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^