Notícies
Publicat el 13 de febrer de 2018
Taller de resolució dialogada i pacífica de conflictes

Taller de mediacióAmb motiu del Dia Europeu de la Mediació, la Regidoria de Convivència, amb el Servei de Mediació Ciutadana, ha organitzat el taller de resolució dialogada i pacífica de conflictes “Com dialogar dins els conflictes?”. Aquest acte es realitzarà el dia 1 de març de 2018, a les 6 de la tarda a la masia de Can Borrell.

El programa consisteix en:
- la realització d’un taller pràctic vivencial de gestió de conflictes, per tal de treballar les eines per a la gestió dialogada.
- l’exposició d’experiències sobre el funcionament del servei de mediació a Arenys de Munt.

Al final del taller se servirà un piscolabis per celebrar el Dia Europeu de la Mediació i els 12 anys del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària a Arenys de Munt.

Per participar al taller, cal inscripció prèvia a través d’un correu electrònic a participacio@ademunt.cat, presencialment a l’OAV o per telèfon al 937937980.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^