Notícies
Publicat el 15 de febrer de 2018
Neix el Cor femení Aloc a Arenys de Munt, una iniciativa de l'Associació Coral del Remei

Cartell presentació Cor femení AlocAquest principi d’any 2018 ens ha dut un nou projecte musical al nostre poble: el Cor femení Aloc. Ja fa un cert temps que es treballa en la creació d’aquest conjunt vocal, que s’espera que sigui d’interès per a Arenys de Munt, vila que, fins ara, ha comptat amb diferents tipologies de coral, però mai amb un cor femení.

Aquest nou cor aporta un espai musical i de convivència especial, amb una sonoritat i un treball diferent dels que s’ofereixen a d’altres corals. Està dirigit per Gina Miserachs, directora coral, pedagoga musical i especialista en rehabilitació de la veu.

El proper dimecres 28 de febrer a les 8 del vespre a la masia de Can Borrell es durà a terme un acte de presentació on, a més d’explicar el projecte, es realitzarà part d’un assaig obert a totes aquelles dones que hi vulguin participar.

Les persones que no hi puguin assistir però hi estiguin interessades es poden dirigir al Cor femení Aloc a través del correu electrònic corfemenialoc@gmail.com

Els assaigs regulars es fan els dimecres de 9 del vespre a 11 de la nit a l’aula de música de l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^