Notícies
Publicat el 16 de febrer de 2018
Reunió de treball amb el gerent de l'ACA sobre l'ús esportiu de la zona propera a la bassa de laminació de la Riera

Reunió amb gerent ACAL’obra de canalització de la Riera d’Arenys de Munt es va iniciar el novembre de 2006 i el Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente la va recepcionar el maig del 2012; el projecte es va deixar per finalitzar. El projecte inicial contemplava un “parc de l’aigua” a la zona de la bassa de laminació -prop de la piscina municipal- que va quedar per definir.

En els últims cinc anys, amb diferents intensitat de pluges, s’ha comprovat que la bassa de laminació mai ha arribat al segon nivell d’inundació, de manera que sempre queden dues terceres parts de l’espai lliures d’aigua. En aquesta zona propera a la piscina municipal és on des de la Regidoria d’Espai Públic s’està impulsant la instal·lació d’una zona d’esbarjo.

Amb l’objectiu d’acabar d’obtenir els permisos corresponents de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i el regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo, s’han reunit amb el gerent de l’ACA, Lluís Ridao, que s’ha compromès a treballar les qüestions plantejades per fer possible un ús esportiu i lúdic als terrenys més propers a la piscina. A la mateixa reunió han tractat qüestions relacionades amb actuacions diverses al terme municipal que afecten el domini hidràulic i, també, sobre les xarxes de sanejament a les urbanitzacions i les depuradores.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^