Notícies
Publicat el 20 de febrer de 2018
La periodista Aida Martori guanya un premi del CAC sobre comunicació audiovisual

Aida MartoriLa periodista d’Arenys de Munt Aida Martori ha guanyat el segon premi del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre comunicació audiovisual, amb la tesi doctoral titulada "Televisió Pública de proximitat a Catalunya. La relació amb TV3 i els intercanvis de contingut informatiu".

Aquesta tesi analitza els precedents, el context i les conseqüències del canvi de relació entre TVC i les televisions públiques de proximitat pel que fa a la producció de continguts informatius, canvi que es va produir el febrer de 2013. La mateixa Aida Martori ha explicat que l’elecció d’aquest tema li va venir pel fet que sempre ha tingut interès per la televisió de proximitat, i també ha treballat en productores que han fet feina per a TV3. Martori ha afirmat que Catalunya té un panorama audiovisual molt heterogeni.

A la tesi doctoral no només es parla de la relació entre els mitjans locals i TV3, sinó que també es fan propostes per millorar-la. Entre altres coses, Martori apunta a un intercanvi que sigui més recíproc i que es puguin aprofitar més les innovacions tecnològiques, tot creant una xarxa audiovisual catalana que contempli la realitat dels mitjans del país.

De moment, encara no hi ha data per fer oficial l’entrega del premi del CAC. Tot i això, més que el reconeixement en si, Aida Martori diu que li agradaria que la seva tesi fos d’utilitat per a futurs treballs que es facin en el sector audiovisual.

Font: Ràdio Arenys

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^