NotÝcies
Publicat el 20 de febrer de 2018
Nova campanya d'adhesiˇ al segell Producte d'Arenys
Aquesta campanya estÓ adrešada a productors locals del sector primari dels dos Arenys que desitgin gaudir del segell Producte d'Arenys

Producte ArenysEls ajuntaments dels dos Arenys inicien conjuntament una nova campanya d'adhesions adrešada a productors locals amb l'objectiu de divulgar el coneixement dels productes de proximitat dels dos municipis: promociˇ dels productes de l'horta i els beneficis i avantatges del seu consum, potenciar els projectes lligats a l'economia social i cooperativa del sector primari i teixir a la vegada complicitats i colĚlaboracions entre els diferents productors. Incialment el formulari estÓ adrešat a productes del sector primari.

A mitjÓ termini, Producte d'Arenys aspira a dinamitzar el sector primari, el comerš i els serveis locals, aglutinant l’oferta de productes i serveis de qualitat de l’Ómbit territorial dels dos Arenys, posant en valor all˛ que els fa diferents dels productes estandarditzats de l’hort que es poden trobar a les grans superfÝcies comercials. Producte d'Arenys vol, a la vegada, afavorir i donar una major visibilitat a productes elaborats, gastronomia, artesania, oferta turÝstica i patrimoni hist˛ric i cultural dels dos Arenys.

Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys ho poden fer emplenant el formulari que validarÓ la Comissiˇ de seguiment Producte d'Arenys. Cal assolir un mÝnim de 50 punts sobre 100 perquŔ la solĚlicitud pugui ser acceptada. La puntuaciˇ estÓ repartida en els diferents Ýtems. La Comissiˇ de seguiment Producte d'Arenys podrÓ demanar informaciˇ ampliada en cas que sigui necessari.

Es pot accedir al formulari clicant: http://www.arenysdemunt.cat/formulari.php?id=13228 Un cop rebuda la solĚlicitud, des del Departament de Promociˇ Econ˛mica es posarÓ en contacte amb el solĚlicitant per informar dels passos a seguir.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^