Notícies
Publicat el 20 de febrer de 2018
Nova campanya d'adhesió al segell Producte d'Arenys
Aquesta campanya està adreçada a productors locals del sector primari dels dos Arenys que desitgin gaudir del segell Producte d'Arenys

Producte ArenysEls ajuntaments dels dos Arenys inicien conjuntament una nova campanya d'adhesions adreçada a productors locals amb l'objectiu de divulgar el coneixement dels productes de proximitat dels dos municipis: promoció dels productes de l'horta i els beneficis i avantatges del seu consum, potenciar els projectes lligats a l'economia social i cooperativa del sector primari i teixir a la vegada complicitats i col·laboracions entre els diferents productors. Incialment el formulari està adreçat a productes del sector primari.

A mitjà termini, Producte d'Arenys aspira a dinamitzar el sector primari, el comerç i els serveis locals, aglutinant l’oferta de productes i serveis de qualitat de l’àmbit territorial dels dos Arenys, posant en valor allò que els fa diferents dels productes estandarditzats de l’hort que es poden trobar a les grans superfícies comercials. Producte d'Arenys vol, a la vegada, afavorir i donar una major visibilitat a productes elaborats, gastronomia, artesania, oferta turística i patrimoni històric i cultural dels dos Arenys.

Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys ho poden fer emplenant el formulari que validarà la Comissió de seguiment Producte d'Arenys. Cal assolir un mínim de 50 punts sobre 100 perquè la sol·licitud pugui ser acceptada. La puntuació està repartida en els diferents ítems. La Comissió de seguiment Producte d'Arenys podrà demanar informació ampliada en cas que sigui necessari.

Es pot accedir al formulari clicant: http://www.arenysdemunt.cat/formulari.php?id=13228 Un cop rebuda la sol·licitud, des del Departament de Promoció Econòmica es posarà en contacte amb el sol·licitant per informar dels passos a seguir.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^