Notícies
Publicat el 28 de febrer de 2018
Convocatòria per al Consell d'Urbanisme i de la Riera per al proper dijous 1 de març
Es parlarà de les obres a l'espai públic, es farà el seguiment de les obres d´urbanització de la Riera i s´informarà de les subvencions per a urbanitzacions, entre altres

Consell d'Urbanisme i de la Riera 1-3-18El dijous 1 de març, a les 7 del vespre, se celebrarà a la Sala Municipal el primer Consell d'Urbanisme i de la Riera de l'any 2018. Els principals temes que s'hi tractaran són els relacionats amb les obres a l’espai públic realitzades des de la celebració del darrer Consell d’Urbanisme i les planificades en l’actualitat, entre les que destaca l’actuació al voltant del Pi Gros, i el seguiment de l’obra d’urbanització superficial de la Riera, que segueix el calendari previst.

Els membres del Consell d’Urbanisme van rebre la convocatòria el passat dia 23 de febrer, i des del govern municipal es convida tots els arenyencs i arenyenques interessats a conèixer de primera mà els temes que figuren a l’ordre del dia a participar-hi i a fer-hi les aportacions que considerin oportunes.

En aquest consell també s’informarà de qüestions relacionades amb el planejament urbanístic i de la propera convocatòria de subvencions per a les urbanitzacions d’Arenys de Munt no recepcionades, a les que es destina un import total de 85.000 €.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^