Notícies
Publicat el 2 de març de 2018
Actuació al Pi Gros i seguiment de l'obra d'urbanització de la Riera, dos temes destacats del Consell d'Urbanisme

Consell d´Urbanisme 1-3-2018En el Consell d'Urbanisme i de la Riera celebrat el passat 1 de març, el regidor d'Espai Públic, Àngel Castillo, va presentar més de 25 actuacions realitzades durant els últims vuit mesos, com per exemple les millores en l’accessibilitat en nombrosos carrers de la vila, la pavimentació del carrer de la Rasa, el camí d’accés fins al poliesportiu de Can Zariquei, les obres al veïnat de Sant Carles, la restauració de la portalada de Can Jalpí, la reconversió del Mercat Municipal en un espai polivalent o la consolidació de la llera de la Riera entre els dos Arenys. El regidor també va exposar les actuacions planificades a curt termini, entre les que destaca l’actuació a la zona del Pi Gros, en la que s’ampliarà l’espai destinat a les persones i es millorarà l’entorn al voltant de l’emblemàtic arbre.

Pel que fa l’obra d’urbanització superficial de la Riera, l’alcalde i regidor d’Urbanisme, Joan Rabasseda, va explicar que s’estava complint sense incidents el calendari d’execució de l’obra, i que la finalització del tram entre el carrer Rossell i el rial Bellsolell estava prevista per Setmana Santa. També es van mostrar imatges de la solució per als escocells que ja s’està implementant per tal d’impedir que les rodes dels cotxes aparcats puguin caure dins l’escocell i, també, perquè el conductor d’un vehicle que aparqui a la banda esquerra de la Riera pugui baixar sense haver de posar els peus dins l’enjardinament.

També s'informà de què s’està realitzant el treball de resolució d’al·legacions al Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental, de què continuen treballant-se les modificacions d’usos del Pla General que han de permetre la instal·lació de càmpings i l’ús esportiu en sòl no urbanitzable, i dels 85.000 € destinats a subvencions per a les urbanitzacions amb dèficits urbanístics. La documentació presentada en el Consell d'Urbanisme i de la Riera del passat 1 de març es pot consultar clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^