Notícies
Publicat el 5 de març de 2018
Actes del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones

Cartell Dia Internacional de les Dones 2018El proper dijous 8 de març és el Dia Internacional de les Dones o el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per celebrar aquesta diada, el mateix dijous hi haurà activitats durant el matí de la mà de Donaviva a la plaça de l’Església, i a les 12 del migdia hi haurà la lectura del manifest institucional a la porta de la Casa Consistorial.

Durant el cap de setmana podrem gaudir de l’obra Reflexos de lluna, dirigida per Joan Llavador, una representació que combina el microteatre amb la poesia de Gioconda Belli, organitzat pel Centre Moral i Donaviva. Les entrades es poden comprar de forma anticipada o vint minuts abans el mateix dia de la representació. L’horari de l’obra és el dissabte 10 a les 2/4 de 10 del vespre i el diumenge 11 a 2/4 de 7 del vespre a la Sala Corrioles. Per a més informació sobre la representació i la compra d’entrades anticipades, podeu consultar el web del Centre Moral.

Per altra banda, properament es presentarà El llibre de dones d’Arenys de Munt, un projecte que des del govern municipal es va començar a impulsar anys enrere i ara veu la llum en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones que es duran a terme al llarg del mes de març. Aquest llibre posa en valor la història de les dones a la vila d’Arenys de Munt i ha estat possible gràcies a la col·laboració de molta gent. Properament s’informarà de la data de la presentació.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^