Notícies
Publicat el 8 de març de 2018
Arenys de Munt se suma als actes reivindicatius del Dia Internacional de les Dones

Dia Internacional de les Dones 2018 - 1Avui, 8 de març, l’associació Donaviva ha fet una xocolatada i ha repartit clavells a la plaça de l’Església en el marc dels actes reivindicatius del moviment feminista, i l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha llegit el Manifest del Dia Internacional de les Dones davant la casa consistorial, a la concentració que ha aplegat una cinquantena de persones i s’ha emmarcat en les mobilitzacions del dia d’avui per reivindicar la igualtat efectiva entre dones i homes.

Dia Internacional de les Dones 2018 - 2L’Ajuntament d’Arenys de Munt, un any més, ha donat suport institucional a les reivindicacions feministes, i en l’àmbit de les seves competències vetlla per corregir les desigualtats que poden patir les dones segons la procedència, la classe, l’edat, l’orientació sexual, la identitat de gènere i les habilitats. El llibre de dones d’Arenys de Munt, que es presentarà properament i del qual avui la regidora de Cultura, Tònia Vila, n’ha mostrat el primer exemplar imprès, serà una eina valuosa per treballar projectes d’igualtat a la nostra vila en àmbits diversos.

Dia Internacional de les Dones 2018 - 3Durant el cap de setmana, per altra banda, podrem gaudir de l’obra Reflexos de lluna, una representació que combina el microteatre amb la poesia, organitzada pel Centre Moral i Donaviva. La col·laboració i la complicitat de totes les institucions, agents socials i de les dones i els homes és imprescindible per aconseguir la igualtat efectiva.

Dia Internacional de les Dones 2018 - 4

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^