Notícies
Publicat el 9 de març de 2018
La 5a edició de la Mostra d'Arquitectura del Maresme, exposada a l'Ajuntament d'Arenys de Munt

5a Mostra d'Arquitectura del Maresme - 1La urbanització superficial de la Riera d’Arenys de Munt va obtenir una menció en la modalitat d’intervencions paisatgístiques i ordenació d’espais urbans a la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme. Per aquest motiu s’estan exposant els treballs de tots els participants a la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme i el 2n Premi Puig i Cadafalch del Maresme al vestíbul de l’Ajuntament d’Arenys de Munt entre l’1 de març i el 15 d’abril.

El programa Mostres d'Arquitectura Catalana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya recull l’herència de les biennals, mostres, triennals i premis d’arquitectura organitzats durant anys per seus, delegacions i demarcacions col·legials amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer el treball dels arquitectes arreu del territori català.

5a Mostra d'Arquitectura del Maresme - 2Pel que fa a la menció pel valor arquitectònic del projecte de la Riera, el jurat va valorar textualment: “la intel·ligència en la que es llegeix la singular situació de la Riera d’Arenys de Munt: la seva condició geogràfica, la preservació dels plàtans magnífics que li atorguen identitat i amb una secció que allunya les aigües de les vores i les recondueix al centre del passeig, resol un problema de ciutat de forma excel·lent. Cal no oblidar la sensible selecció del cromatisme dels diferents materials. Certament, cada riera és un món, i la d’Arenys de Munt ha sofert una necessària metamorfosi sense pèrdua de la seva identitat.” La menció obtinguda també destacava els diferents actors que han participat en el projecte: l’arquitecte autor del projecte, Xavier Llistosella; l’arquitecte tècnic, Oriol Mora; l’empresa constructora, CALAF; i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, com a promotor.

L’exposició es pot visitar a l’Ajuntament d’Arenys de Munt (rambla Francesc Macià, 59) fins al 15 d’abril, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia, dimarts i dijous de 4 a 7 de la tarda i diumenges a la tarda.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^