NotÝcies
Publicat el 9 de marš de 2018
Rambla Francesc MaciÓ amb doble circulaciˇ de vehicles entre el 12 i el 23 de marš

L'Ajuntament Informa Riera marš 2018Entre el 12 i el 23 de marš es duran a terme els treballs d’urbanitzaciˇ de la zona on el rial Bellsolell entronca amb la Riera, i per aix˛ la mobilitat dels vehicles es veurÓ alterada. Durant dues setmanes no es podrÓ accedir a la Riera pel rial Bellsolell, i el tram ja urbanitzat de rambla Francesc MaciÓ serÓ de dues direccions. A partir del 24 de marš, tanmateix, estÓ previst tornar a habilitar l’entrada a la Riera des del rial Bellsolell.

Les obres d’urbanitzaciˇ superficial de la Riera avancen d’acord amb el calendari previst. Per Setmana Santa estarÓ finalitzat el tram des del rial Bellsolell fins a l’accÚs per a vianants a la plaša de l’EsglÚsia, just al comenšament del carrer Borrell, incloent-hi la calšada.

Avui es comenša a distribuir el segon “Ajuntament Informa” sobre aquestes obres d’urbanitzaciˇ de la Riera. Aquest fulletˇ tambÚ dˇna resposta a preguntes dels arenyencs i arenyenques sobre els aparcaments, els escocells, els fanals, el calendari i les terrasses dels bars, i es pot descarregar clicant aquÝ.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^