NotÝcies
Publicat el 9 de marš de 2018
Rambla Francesc MaciÓ amb doble circulaciˇ de vehicles entre el 12 i el 23 de marš

L'Ajuntament Informa Riera marš 2018Entre el 12 i el 23 de marš es duran a terme els treballs d’urbanitzaciˇ de la zona on el rial Bellsolell entronca amb la Riera, i per aix˛ la mobilitat dels vehicles es veurÓ alterada. Durant dues setmanes no es podrÓ accedir a la Riera pel rial Bellsolell, i el tram ja urbanitzat de rambla Francesc MaciÓ serÓ de dues direccions. A partir del 24 de marš, tanmateix, estÓ previst tornar a habilitar l’entrada a la Riera des del rial Bellsolell.

Les obres d’urbanitzaciˇ superficial de la Riera avancen d’acord amb el calendari previst. Per Setmana Santa estarÓ finalitzat el tram des del rial Bellsolell fins a l’accÚs per a vianants a la plaša de l’EsglÚsia, just al comenšament del carrer Borrell, incloent-hi la calšada.

Avui es comenša a distribuir el segon “Ajuntament Informa” sobre aquestes obres d’urbanitzaciˇ de la Riera. Aquest fulletˇ tambÚ dˇna resposta a preguntes dels arenyencs i arenyenques sobre els aparcaments, els escocells, els fanals, el calendari i les terrasses dels bars, i es pot descarregar clicant aquÝ.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^