Notícies
Publicat el 9 de març de 2018
Rambla Francesc Macià amb doble circulació de vehicles entre el 12 i el 23 de març

L'Ajuntament Informa Riera març 2018Entre el 12 i el 23 de març es duran a terme els treballs d’urbanització de la zona on el rial Bellsolell entronca amb la Riera, i per això la mobilitat dels vehicles es veurà alterada. Durant dues setmanes no es podrà accedir a la Riera pel rial Bellsolell, i el tram ja urbanitzat de rambla Francesc Macià serà de dues direccions. A partir del 24 de març, tanmateix, està previst tornar a habilitar l’entrada a la Riera des del rial Bellsolell.

Les obres d’urbanització superficial de la Riera avancen d’acord amb el calendari previst. Per Setmana Santa estarà finalitzat el tram des del rial Bellsolell fins a l’accés per a vianants a la plaça de l’Església, just al començament del carrer Borrell, incloent-hi la calçada.

Avui es comença a distribuir el segon “Ajuntament Informa” sobre aquestes obres d’urbanització de la Riera. Aquest fulletó també dóna resposta a preguntes dels arenyencs i arenyenques sobre els aparcaments, els escocells, els fanals, el calendari i les terrasses dels bars, i es pot descarregar clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^