Notícies
Publicat el 9 de març de 2018
"Descobreix-te": obertes les inscripcions al curs de creixement personal

Cartell Curs de creixement personal 'Descobreix-te'L’objectiu d’aquest taller és aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida. Les persones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el 27 de març a l’Oficina d’Atenció de la Vila, rambla Francesc Macià, 59. L’activitat és gratuïta i, com que les places són limitades, es prioritzaran les persones que no hagin realitzat el curs en edicions anteriors i es tindrà en compte rigorosament l’ordre d’inscripció. El curs s’iniciarà el 5 d’abril i finalitzarà el mes de maig i, com en edicions anteriors, es durà a terme tots els dijous de 10 a 2/4 de 12 del matí a la masia de Can Borrell.

Amb aquesta activitat, el govern d’Arenys de Munt dóna compliment als compromisos inclosos en l’objectiu estratègic del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 “04.2-Potenciar les polítiques d’igualtat de gènere” i impulsar i consolidar espais participatius de creixement personal, balls en línia, etc.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^