Notícies
Publicat el 15 de març de 2018
Finalitza la primera fase del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb cinc projectes proposats i s'inicia la fase de votacions

Pressupost Participatiu Jove 2018El passat dimecres 28 de febrer es va acabar el termini per a la presentació de propostes per al Pressupost Participatiu Jove 2018. Per poder entrar proposta, els requisits eren tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. En total s’han formalitzat cinc propostes: Festa Flaixbac, construcció d’un bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador.

Acabada la primera fase de presentació de propostes, comencem la segona fase, les votacions, el termini de les quals serà del 14 al 24 de març, i els requisits per poder votar són els mateixos que els de la primera fase: tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. S’admet un vot per persona i només es pot votar una proposta. Les votacions es faran mitjançant formulari web. La proposta més votada serà la que es durà a terme durant aquest 2018.

Per fer les votacions, cal entrar al següent enllaç.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^