Notícies
Publicat el 16 de març de 2018
Canvi de data del Taller de resolució dialogada i pacífica de conflictes

Taller de mediacióEl passat 1 de març, amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, estava programat el taller de resolució dialogada i pacífica de conflictes “Com dialogar dins els conflictes?”. Per manca d’inscripcions el taller no es va realitzar, motiu pel qual s’ha programat novament per al dissabte 5 de maig de 2018, a les 10 del matí a la masia de Can Borrell. Per participar en el taller, cal inscripció prèvia, que es podrà fer fins al 25 d’abril de 2018 a través d’un correu electrònic a participacio@ademunt.cat, presencialment a l’OAV o per telèfon al 937937980

El programa consisteix en:

  • La realització d’un taller pràctic vivencial de gestió de conflictes, per tal de treballar les eines per a la gestió dialogada.
  • L’exposició d’experiències sobre el funcionament del servei de mediació a Arenys de Munt.

Al final del taller se servirà un piscolabis per celebrar el Dia Europeu de la Mediació i els 12 anys del Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària a Arenys de Munt. Aquest taller està organitzat per la Regidoria de Convivència, amb el Servei de Mediació Ciutadana.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^