Notícies
Publicat el 21 de març de 2018
El servei de Mediació compleix 12 anys i tanca l'exercici 2017 amb 78 casos atesos

12 anys MediacióEl servei de Mediació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha atès durant l’any 2017 un total de 78 casos, que suposen 45 casos més que durant l’any 2016. Durant l’any 2017 també es va augmentar el número d’hores de prestació del servei. El servei de Mediació té el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Del total de casos tancats durant el 2017, 61 d’ells, que suposen el 86%, han estat resolts satisfactòriament, i només un 14% no han estat resolts per impossibilitat d’arribar a acords o bé per manca de voluntat d’obrir el procés de mediació. La tipologia de casos en els que s’ha intervingut és en la seva majoria per conflictes veïnals i familiars; els conflictes restants són provinents de situacions contractuals, d’organitzacions o d’empreses.

El servei de Mediació, a més de l’atenció al vilatà en cas de conflictes, presta el servei dins el programa de Mediació Escolar, que vertebra tot un conjunt de mesures preventives i d’intervenció a l’Institut Domènec Perramon, on ha intervingut en 14 situacions de conflicte o malentès entre alumnes, tots ells resolts de forma positiva, i també en accions de prevenció com poden ser els tallers de gestió de conflictes, celebració del Dia Europeu de la Mediació, etc.

Aquest mes de març el servei de Mediació d’Arenys de Munt compleix 12 anys, i continua consolidant-se com a una eina eficient per donar suport en la millora de la convivència a través del diàleg i la prevenció dels conflictes. Informació addicional sobre el servei de Mediació com a instrument per a promoure el diàleg i la convivència, i sobre com es pot sol·licitar el servei, està explicada en el vídeo “12 anys del servei de Mediació”, que es pot visualitzar clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^