Notícies
Publicat el 23 de març de 2018
Arenys de Munt emprèn: suport a la competitivitat empresarial i comercial

Visita a Natural Marcs BCNDurant els primers mesos del 2018, amb el pla d’inversions 2018-2019 dels polígons industrials per augmentar-ne la competitivitat, s’han intensificat les visites del regidor de Promoció Econòmica, Josep Sànchez, al sector empresarial local, amb l’objectiu de compartir estratègies per dinamitzar el nostre teixit productiu i prendre nota de les necessitats de la indústria d’Arenys de Munt.

Les darreres setmanes s’han visitat diverses empreses, com Torcidos Sintéticos SL, Fustcom SL, Marine Fendering Systems SL, Trastamo SL, Distribucions Aral SL i Niulire, entre altres; a la darrera visita a l’empresa Natural Marcs BCN, també acompanyat per l’alcalde, Joan Rabasseda. Aquestes visites ajuden millorar les accions de la política industrial local, doncs permeten conèixer de primera mà la realitat i les necessitats del teixit empresarial d’Arenys de Munt.

En el decurs de les visites, s’han pogut intercanviar impressions en relació la potencialitat del sector industrial local, destacant l’enfocament a la innovació i l’exportació, així com les possibilitats d’hibridar el teixit productiu i la diversitat de l’oferta comercial, de serveis i de les mateixes entitats locals. Durant les trobades s’ha coincidit en la necessitat de desplegar inversions en els polígons industrials d’Arenys de Munt per augmentar-ne la competitivitat en àmbits diversos, des la millora de les infraestructures de mobilitat, d’aigua i clavegueram a l’arribada de la fibra òptica.

A més de les visites i trobades amb el sector empresarial, també es continua apostant per l’emprenedoria amb el Concurs d’Emprenedoria, que enguany arriba a la seva quarta edició, organitzant sessions de coaching per al comerç local i empresa amb l’objectiu de fomentar la competitivitat empresarial i comercial d’Arenys de Munt.

Durant l’any 2017 es van dur a terme 14 nous contactes amb empreses establertes a Arenys de Munt i es van realitzar 11 primeres visites i 10 visites més de seguiment.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^