NotÝcies
Publicat el 23 de marš de 2018
Arenys de Munt emprŔn: suport a la competitivitat empresarial i comercial

Visita a Natural Marcs BCNDurant els primers mesos del 2018, amb el pla d’inversions 2018-2019 dels polÝgons industrials per augmentar-ne la competitivitat, s’han intensificat les visites del regidor de Promociˇ Econ˛mica, Josep SÓnchez, al sector empresarial local, amb l’objectiu de compartir estratŔgies per dinamitzar el nostre teixit productiu i prendre nota de les necessitats de la ind˙stria d’Arenys de Munt.

Les darreres setmanes s’han visitat diverses empreses, com Torcidos SintÚticos SL, Fustcom SL, Marine Fendering Systems SL, Trastamo SL, Distribucions Aral SL i Niulire, entre altres; a la darrera visita a l’empresa Natural Marcs BCN, tambÚ acompanyat per l’alcalde, Joan Rabasseda. Aquestes visites ajuden millorar les accions de la polÝtica industrial local, doncs permeten conŔixer de primera mÓ la realitat i les necessitats del teixit empresarial d’Arenys de Munt.

En el decurs de les visites, s’han pogut intercanviar impressions en relaciˇ la potencialitat del sector industrial local, destacant l’enfocament a la innovaciˇ i l’exportaciˇ, aixÝ com les possibilitats d’hibridar el teixit productiu i la diversitat de l’oferta comercial, de serveis i de les mateixes entitats locals. Durant les trobades s’ha coincidit en la necessitat de desplegar inversions en els polÝgons industrials d’Arenys de Munt per augmentar-ne la competitivitat en Ómbits diversos, des la millora de les infraestructures de mobilitat, d’aigua i clavegueram a l’arribada de la fibra ˛ptica.

A mÚs de les visites i trobades amb el sector empresarial, tambÚ es continua apostant per l’emprenedoria amb el Concurs d’Emprenedoria, que enguany arriba a la seva quarta ediciˇ, organitzant sessions de coaching per al comerš local i empresa amb l’objectiu de fomentar la competitivitat empresarial i comercial d’Arenys de Munt.

Durant l’any 2017 es van dur a terme 14 nous contactes amb empreses establertes a Arenys de Munt i es van realitzar 11 primeres visites i 10 visites mÚs de seguiment.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^